24.04.2014

XVII. Reprezentačný ples Prešovskej univerzity v Prešove

Autor: Mgr. Adrián Kuba



Reprezentačný ples Prešovskej univerzity v Prešove je považovaný za jednu z najvýznamnejších kultúrnych udalostí roka na univerzite a v meste Prešov. Začiatok roka 2014 nebol výnimkou, a tak si hostia tohtoročného, už 17. ročníka Reprezentačného plesu Prešovskej univerzity v Prešove, mohli vychutnať zaujímavý program a zažiť príjemnú atmosféru.
 
Ples sa konal 25. 1. 2014, v priestoroch Hotela Dukla v Prešove, pod záštitou rektora PU v Prešove, prof. RNDr. Reného Matloviča, PhD. a pod organizačnou taktovkou kvestorky PU v Prešove Ing. Márie Novákovej.
Svojou prítomnosťou podujatie poctili členovia vedenia PU v Prešove, pedagogickí i tvoriví pracovníci, a čo nás veľmi teší, v hojnom počte aj študenti našej univerzity.
Hostí programom sprevádzal známy moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval. Skvelými vystúpeniami večer obohatili aj tanečníci z univerzitnej školy tanca – UNIVERSITY DANCE CENTER a muzikanti z Vysokoškolského folklórneho súboru TORYSA.

Svojím vystúpením prispel k neopakovateľnému večeru aj Peter Nagy s kapelou Indigo.
Výborná zábava pokračovala po bohatej tombole do skorých ranných hodín.
Vďaka patrí všetkým, ktorí svojou prácou, organizáciou, ale aj sponzorskými darmi prispeli k jednej z najkrajších udalostí roka na univerzite.

Foto: archív PU v Prešove