23.12.2016

10. deň podnikateliek a manažérok na Slovensku

Autor: Redakcia

Inšpiratívny deň na Prešovskej univerzite! 

Prešovská univerzita v Prešove sa stala miestom konania prestížnej konferencie, ktorej sa zúčastnilo množstvo úspešných žien a podnikateliek Slovenska. 10. deň Slovenských podnikateliek a manažérok sa konal v piatok 11. novembra a jeho hlavným cieľom bola najmä podpora žien v regiónoch. Stretnutie bolo určené širokej verejnosti a všetkým ženám, ktoré sa chceli inšpirovať a nabrať odvahu.

Na stretnutí vystúpili a s účastníkmi diskutovali viaceré úspešné ženy pôsobiace na Slovensku. Pozvanie prijala i predsedníčka Ústavného súdu SR JUDr. Iveta Macejková, ktorú na pôde univerzity privítal i rektor univerzity prof. Peter Kónya. 

Organizátorkou podujatia, na ktoré prijalo pozvanie množstvo úspešných a inšpiratívnych žien bola pani Blanka Feč Vargová, ktorá bola s priebehom podujatia nadmieru spokojná.  „Veľkosť tohto dňa, veľkosť súdržnosti, lásky a priateľstiev si budem pamätať navždy. Toľko odvahy, emócii, osobnostnej sily som zrejme pod jednou strechou nezažila. Som mimoriadne spokojná a pokojná, pretože dnes viem, že sme odštartovali novú éru myslenia, tvorby a spolupatričnosti. Ďakujem mojim skvelým priateľkám, ktoré sa podieľali na príprave podujatia, ďakujem skvelým hosťom a najmä tým ktorí prišli a zdieľali tento deň s nami.“, dodala organizátorka Blanka Feč Vargová. 

Prítomní hostia a poslucháči sa mohli na stretnutí nechať inšpirovať i majiteľkou Star production Máriou Rehákovou, bankovou ombudsmankou Evou Černou, prezidentkou Top centra podnikateliek Elvírou Chadimovou. Pozvanie prijali i zahraničné hostky, top manažérka Rostya Gordon Smith a členka zväzu nemeckých podnikateliek Dagmar Steinmetz. 

Redakcia.